UITNODIGING
68e OTC REÜNIE 2018 - GESLOTEN PER 31-3-2018

BIJGEWERKT
Zondag 1 April, 2018

AGENDA 68e OTC REÜNIE
09:00 Inloop + Koffie + gebak
10:15 Grote zaal open
10:30 Opening - OTC Reünie
12:15 LUNCH
14:15 Volker PA0VVH
''Zestig en meer jaren persoonlijke radio geschiedenis en ... nog steeds enthousiast 'radio-actief' bezig.''
16:00 Afsluiting (Grote zaal)
16:15 Borrel + onderling QSO


REGISTRATIE / AANMELDEN 68e OTC REÜNIEGESLOTEN PER 31-3-2018

HERINNERING 19 MAART 2018
Dit is een oproep aan alle OTC-leden die (nog) niet gereageerd hebben op de uitnodiging om deel te nemen aan de 68e OTC-Reünie op 8 april 2018 in de Soesterduinen.
Ondanks het feit dat we ons mogen verheugen in een positief verloop van de response op onze invitatie, zijn we er van overtuigd dat menig OTC-lid door omstandigheden nog geen reactie heeft gegeven via het registratieformulier op onze website. De inschrijving voor deelname aan de Reünie sluit op 31 maart 2018, dus u heeft nog 2 weken de tijd om te reageren, niet alleen om op te geven dat u ook komt, maar graag ook bericht van verhindering. Na 31 maart hebben we als organisatie echt een week nodig om alles voor de deelnemers aan de Reünie tot in de puntjes te kunnen regelen en ook het management van de Soesterduinen moet de kans krijgen om alle faciliteiten en keukenactiviteiten op orde te hebben als we daar arriveren.
U verwacht van ons natuurlijk een perfecte organisatie van de OTC-dag en door tijdig het formulier op de website in te vullen en op te sturen kunt u daaraan uw steentje bijdragen.

Wij hopen het streef-aantal deelnemers te gaan halen en wij zien er naar uit om u op, 8 april in de Soesterduinen persoonlijk de hand te mogen schudden. Het OTC-bestuur spoort u aan om, zo u dat al niet gedaan heeft, ons via het webformulier te laten weten of u deel gaat nemen aan het jaarlijkse OTC-treffen.

UITNODIGING VOOR DE 68e OTC REÜNIE
Het bestuur van de Oldtimersclub (OTC) nodigt haar leden met partners uit om deel te nemen aan de traditionele reünie op zondag 8 april 2018 in de Soesterduinen en dit voor de 68e keer in successie.
Een van de doelstellingen van de OTC is om op actieve wijze de onderlinge band tussen de leden te bevorderen en in een aantal gevallen te herstellen, daar waar men elkaar uit het oog verloren was.
Een perfecte gelegenheid om aan die missie te voldoen is het organiseren van een gezellig samenzijn op een goed bereikbare en schitterend gelegen locatie in het midden van het land.
Helaas is het nog steeds zo dat de gemeenschap van radiozendamateurs grotendeels uit mannen bestaat en daarom worden ook de partners uitdrukkelijk uitgenodigd en betrokken bij de bijeenkomst in de Soesterduinen. Ze zijn meer dan welkom.

Het ledental van de OTC is inmiddels opgelopen tot 461 personen en wij verheugen ons erin dat wij gedurende het jaar spontane aanvragen tot lidmaatschap kunnen honoreren. Voor velen, die elkaar niet al eerder persoonlijk hadden ontmoet, zullen dan stemmen uit de ether een ‘gezicht’ krijgen en krijgen onderlinge contacten een meer persoonlijk tintje. Partners, die veelal alleen wat blikkerige stemmen hoorden, hebben dan de gelegenheid om ook te zien met wie ‘de zendamateur” zijn contacten legt en wat voor persoonlijkheid daarbij hoort.
Ook dit jaar hebben we een uitgekiend dagprogramma samengesteld, waarbij het formele jaarverslag, de inauguratie van nieuwe leden, een gezamenlijke lunch of diner, een ieder aansprekende lezing (dit jaar door Volker PA0VVH)  en ‘onderling QSO’ de hoofdmoot vormen.
De organisatie van dit gezellig samenzijn op 8 april aanstaande is in volle gang en aan ieder detail wordt aandacht geschonken.
Wij hopen dat het inmiddels bijna legendarische mooie weer op de OTC-dag ook dit jaar de ambiance zal versterken want wie wil er nu niet even gezellig op het terras met elkaar converseren.
Op onze website vindt u niet alleen uitgebreid de geplande dagindeling, maar kunt u zich ook elektronisch als deelnemer aan de reünie aanmelden, waarbij u uw voorkeur voor de lunch kunt aangeven.

Wij zijn in blijde verwachting om u na voorafgaande aanmelding vanaf 09:00 uur op 8 april in de Soesterduinen persoonlijk te mogen ontmoeten.

LOCATIE
De Soesterduinen is een onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug. Om de bebouwing van Soest te beschermen tegen stuivend zand is in het noordoosten van het gebied een kunstmatig duinlichaam van enkele meters hoog aangelegd. U kunt in dit gebied aardig de kuitspieren oefenen, want het vraagt de nodige energie om de soms 3 m hoge duinen te beklimmen door het mulle zand. Restaurant de Soesterduinen, Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest. HIER vindt u meer informatie en tevens de routebeschrijving.

AAN- AFMELDEN (REGISTRATIE)
Druk op een van de gekleurde KEUZE buttons in het linker vlak om u aan te melden of af te melden.
U kunt op de link OVERZICHT de status van uw registratie bekijken. Deze informatie wordt regelmatig ververst.
Na het versturen van uw registratie kan het dus een tijdje duren voordat uw informatie is bijgewerkt.
Zijn er onverwacht problemen met het registreren, probeer het dan op een later tijdstip nog eens.

ASPIRANT LEDEN
Traditioneel verwelkomen wij alle aspirant leden met de woorden van wijlen PA0NP. Het OTC certificaat én het OTC insigne wordt dan persoonlijk aan u uitgereikt door de voorzitter van de OTC.
Het bestuur rekent op uw komst!

WIJZIGINGEN
Indien u zich heeft aan- of afgemeld, per ongeluk een verkeerde keuze heeft gemaakt in de lunchreservering of u toch uw partner wilt meenemen naar de OTC reünie, vul dan gewoon het formulier nogmaals in.

AFMELDING
Het OTC bestuur stelt het erg op prijs iets van u horen. Registreer ook uw afmelding! Het doorgeven van de call en e-mailadres is het enige wat u dan hoeft te doen. Wellicht zien wij u dan een volgende keer! 
*Alleen afmeldingen via het registratieformulier worden opgenomen in het overzicht. Email wordt niet verwerkt

LUNCH
De keukenbrigade kookt puur, vers en creatief en gebruikt uitsluitend de beste en mooiste producten die het seizoen en veelal de regio te bieden hebben. Tussen 12:15 en 13:45 uur hebben we de mogelijkheid de inwendige mens te verzorgen. U heeft de keuze bij de reservering uit een WARME- of KOUDE lunch.
De Soesterduinen streeft ernaar zo verantwoord mogelijk te werken en houdt rekening met de natuur. Zo gebruiken zij uitsluitend MSC gecertificeerde vis, ecologisch brood, scharrelvlees en veelal biologische groenten.


WARME LUNCH (DINER)


VOORGERECHT
Lente uien crème soep van de chef met brood en boter,
HOOFDGERECHT (KEUZE)
VLEES: Zachtgegaarde landhoender filet met romige saus van morilles en aardappelmousseline.
VIS: Schelvis met gesmoorde venkel, zeekraal en een saus van schaal en schelpdieren en dragon.
VEGA: Door de chefkok speciaal te bereiden vegetarische maaltijd.

Hoofdgerecht is inclusief frites, salade, groenten en aardappelgerecht.
NAGERECHT
Dessertbuffet bestaande uit diverse ijs- en bavaroistaarten en vers fruit.
* IJswater is bij het diner op tafel aanwezig

Prijs warme maaltijd € 25,- per persoon.

KOUDE LUNCH (BROODMAALTIJD)

Kopje soep, 2 1/2 belegd broodje met divers beleg broodje kroket, handfruit, melk/karnemelk/jus d ‘orange/ koffie en thee vanaf buffet en fruitshake.
Prijs broodmaaltijd € 17,50 per persoon.

TOEGANG EN KOSTEN
Wij heten u die dag van harte welkom met een door de OTC aangeboden eerste kopje koffie/thee met overheerlijke appelgebak. De prijzen voor lunch en entreé zijn hieronder weergeven.
Hiermee wordt o.a. de organisatie, zaalhuur, audiovisuele middelen, uitnodigingen, portokosten en OTC traktatie bekostigd. Alle andere consumpties die door u daarna en gedurende de dag worden genuttigd worden bijgeschreven op uw persoonlijke OTC toegangs-/consumptiekaart.


BETALINGEN
Vergeet niet uw reservering definitief te maken door het totaalbedrag te noteren en over te maken op:
IBAN NL07 INGB 0003 1635 49
* In de omschrijving ALLEEN UW CALL vermelden.
* Slechts één betaling per call, bij meerdere calls meerdere betalingen doen!

Uw registratie en betaling wordt vanuit beveiligingsgrond NIET REALTIME weergegeven.
De lijst wordt regelmatig bijgewerkt maar niet gelijk met uw registratie of betaling. Reden hiervoor is dat er niet elke dag de bankgegevens worden opgehaald en er vaak nog een handmatige controle moet plaatsvinden (géén call in de omschrijving , PA-nullers met een streepje door de 0) Indien u heeft betaald, wees dan gerust dat het is overgemaakt. Kijk op een andere dag of de tabel is bijgewerkt.

PRESENTATIE
De presentatie in 2018 wordt verzorgd door Volker van Hoorn, PA0VVH
met de titel: " Zestig en meer jaren persoonlijke radio geschiedenis en ... nog steeds enthousiast 'radio-actief' bezig"

PA0VVH Veron Gouden speld drager én Amateur van het jaar 2010

Hierbij komt, onder andere aan bod :
- PA0VVH, hoe is het allemaal zo gekomen?
- Veranderingen in de radiotechniek van 1954 tot 2018
- VHF naar HF en weer terug naar nog hogere frequenties
- Zelfbouw van amateur zenders en ontvangersbouw van de benodigde meetapparatuur
- Impulsreflectometrie
- 'hands-on'  proefnemingen om deze techniek inzichtelijk te maken.

Kortom, het belooft een interessante voordracht te worden, des te meer reden om snel te aan te melden voor de 68e OTC reünie!


PARTNERS
In 2018 is er geen onderscheid tussen mannen en vrouwen. De partners zijn ook hartelijk welkom om de lezing bij te wonen. Een andere mogelijkheid is om te genieten van de omgeving, om bij redelijk weer een wandeling te maken in het natuurgebied De Soesterduinen, of gewoon gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een drankje.


Deelname aan activiteiten en bijeenkomsten van de Old Timers Club gebeurt geheel voor eigen risico en kosten; Leden, deelnemers en gasten vrijwaren het bestuur of door het bestuur aangewezen personen tijdens evenementen en bijeenkomsten met betrekking tot aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enige vorm van schade, letsel of vermissing ongeacht oorzaak of gevolg, nu of in de toekomst. Restitutie vooruitbetaling, wijzigingen en/of annulering alleen mogelijk vóór 31 maart 2018. Restitutie van betaling na deze datum is vanwege gemaakte reserveringen helaas niet meer mogelijk. De gebruikte foto's dienen ter illustratie.